Bikester is terug! Net op tijd voor het seizoen biedt Bikester opnieuw alles wat met fietsen te maken heeft

Kostenlose Rücksendung

fahrrad.de blogkeuze

fahrrad.de |

Actuele informatie over de fahrrad.de blogverkiezingen

Zoals u waarschijnlijk heeft vernomen, staat fahrrad.de sinds mei 2024 onder nieuw management. Vanwege deze herstructurering is er momenteel helaas geen datum vastgesteld voor de volgende blogverkiezing. Wij willen u er echter wel van verzekeren dat wij u op deze pagina zullen informeren zodra er een nieuwe datum bekend is.

Wat zijn de blogverkiezingen op fahrrad.de?

De blogverkiezingen fahrrad.de zijn in het leven geroepen om de beste Duitstalige fietsblogs een platform te bieden en erkenning te geven. Bij de vorige blogverkiezingen werden blogs genomineerd in verschillende categorieën die een breed scala aan fietsonderwerpen bestreken, waaronder mountainbike, fietstocht & bikepacking, racefiets & grind, allrounder en fietsbeleid & stadsfiets.

Vorig blog verkiezingsproces

  1. Nominatiefase: Blogs werden genomineerd door de community.
  2. Publieke stemronde: Het publiek stemde op hun favoriete blogs.
  3. Finale met jurybeoordeling: Een jury van deskundigen beoordeelde de finalisten op criteria als redactionele kwaliteit, creativiteit, visueel ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en interactiviteit.

Prijzen voor de winnaars

De best beoordeelde blogs in elke categorie werden beloond met aantrekkelijke prijzen, waaronder winkelvouchers en exclusieve jaarabonnementen. De overall winnaar ontving bovendien een speciale hoofdprijs

We waarderen de passie en inzet die alle deelnemende bloggers in hun blogs hebben gestoken en bedanken iedereen die heeft deelgenomen aan de afgelopen blogverkiezingen.

Bezoek deze pagina regelmatig om de laatste updates over de komende blogverkiezingen te ontvangen. Wij kijken ernaar uit om binnenkort weer samen met jou de beste fietsblogs te kiezen!

Vorige Volgende